DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Curs temàtic sobre fotografia Digital.

El sentit del curs és aprendre a treure el màxim rendiment al nostre equip en qualsevol moment del dia, tant en exteriors com en interiors, i aprendre'l a fer funcionar amb el mode manual.

S'organitzarà en 7 sessions les quals es dividiran en 3 sessions teòriques, 2 sessions pràctiques a l'exterior i 2 sessions de comentari d'imatges. Una de les pràctiques es realitzarà un dissabte en horari de matí.

Les sessions teòriques i de comentari es desenvoluparan al Centre d'Amics de Reus i les pràctiques les farem per la ciutat de Reus o els seus voltants.

Per aquest curs és necessari portar un equip fotogràfic que permeti l'opció manual.

PÚBLIC DESTINATARI

El públic destinatari d'aquestes activitats és qualsevol persona, major d'edat (o menor d'edat amb l'autorització dels pares o tutors legals), amb ganes d'introduir-se al món de la fotografia digital i coneixe'n els seus principis bàsics.

OBJECTIUS

•  Conèixer el funcionament bàsic de la càmera digital

•  Adquirir els principis bàsics de la fotografia digital

•  Aprendre a realitzar les imatges amb el mode “manual”

DURADA DEL CURS

El curs s'estructura en un total de 7 sessions, durant 3 setmanes. Cadascuna de les sessions tindrà una durada de 2 hores, les quals es dividiran en 3 sessions teòriques, 2 sessions pràctiques a l'exterior i 2 sessions de comentari d'imatges. (Els horaris seran de dimarts i dijous de 19:30h a 21:30h i el dissabte de 10:00h a 12:00h.)

EQUIP FOTOGRÀFIC

L’equip fotogràfic necessari per a realitzar l’activitat per part dels assistents, no cal que sigui professional, ni que tingui molts megapíxels ni moltes prestacions. Amb una càmera fotogràfica digital que permeti l'opció manual (sigui compacta, bridge, rèflex o mirrorless) és suficient.

CARTELL

Cartell curset-2.jpg

CALENDARI DEL CURS pel mes de MAIG

Captura de Pantalla 2019-03-01 a les 9.2

COST DEL CURS

El cost del curs serà de 60 € o de 50 € pels socis del Centre d'Amics de Reus