DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Curs temàtic sobre fotografia Digital. El sentit del curs es anar un pas més enllà amb la nostra càmera, per tal de millorar la nostra tècnica i la nostra composició fotogràfica. Cal tenir alguns coneixements previs sobre fotografia i saber treballar amb el mode manual.

S'organitzarà en 7 sessions les quals es dividiran en 3 sessions teòriques, 2 sessions pràctiques a l'exterior i 2 sessions de comentari d'imatges. Una de les pràctiques es realitzarà el dissabte dia 19 d'octubre en horari de matí. Les sessions teòriques i de comentari es desenvoluparan al Centre d'Amics de Reus i les pràctiques les farem per la ciutat de Reus o els seus voltants.

Per aquest curs es necessari portar un equip fotogràfic que permeti l'opció manual.

PÚBLIC DESTINATARI

El públic destinatari d'aquestes activitats és qualsevol persona, major d'edat (o menor d'edat amb l'autorització dels pares o tutors legals), amb ganes de seguir avançant en el món de la fotografia digital.

OBJECTIUS

  • Millorar la tècnica fotogràfica

  • Adquirir uns coneixements bàsics de composició fotogràfica

DURADA DEL CURS

El curs s'estructura en un total de 7 sessions, durant 4 setmanes. Cadascuna de les sessions tindrà una durada de 2 hores.

Es planteja que hi hagi un mínim de dues sessions a la setmana (dimarts i dijous), en horari de 19:30h a 21:30h, per tal d'afavorir al màxim l'assistència de persones.

Hi haurà una de les sessions pràctiques que es portarà a terme un dissabte 19 d'octubr al matí (de 10:00h a 12:00h), per tal de què els assistents puguin treballar amb unes condicions de llum diferents.

EQUIP FOTOGRÀFIC

L’equip fotogràfic necessari per a realitzar l’activitat per part dels assistents, no cal que sigui professional, ni que tingui molts megapíxels ni moltes prestacions. Amb una càmera fotogràfica digital que permeti l'opció manual (sigui compacta, bridge, rèflex o mirrorless) és suficient.

CARTELL

Cartell nivell 2-2.jpg

CALENDARI DEL CURS

Calendari 2 curs.png

El cost del curs serà de 60 €.  (50 € pels socis del Centre d'Amics de Reus)

Lloc: Centre d’Amics de Reus, Raval Robuster, 36, 43204 Reus