_DGM5291.jpeg

Divendres 7 de Gener de 2022

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
titol.png

El vestíbul de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus acull, des del 7 fins al 29 de gener, una mostra de trenta fotografies de la segona edició del Canicròs de Reus, celebrat el 21 de novembre passat.

 

És una selecció d'imatges preses pel col·lectiu FOTOCAT.CAT d'entre les 700 que van fer arribar a l'organització. Són captures d'instants, detalls que mostren, des del punt de vista de cada objectiu, la jornada solidària i de sensibilització social.

Persones, animals i esport paradigma del canicròs, memorial Alba Chacón

 

La cursa en sí, puntuable al Circuit Popular Català de Canicròs 202, la passejada no competitiva i, sobretot, la novetat de la cursa infantil  van posar a prova la sensibilitat artística dels membres del col·lectiu fotogràfic.

 

Agraïm la participació en l’acte d’inauguració del Sr. Pep Cuerba, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, a la Sra. Cristina Garreta, Directora dels Serveis Municipals de Biblioteques de Reus, i a la Sra. Sefa Vidiella, en representació dels promotors i ànima del Canicrós de Reus. I finalment, agrair una vegada més la confiança dipositada en FOTOCAT.CAT, i alhora fer-vos saber que, posteriorment, la mostra fotogràfica arribarà a la Biblioteca Pere Anguera, on es podrà visualitzar durant tot el mes de febrer.

Favicon fotocat rodo.png